MENÜValaki
titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legyszebb álmait.
Valaki szemében miattad könny ragyog. Hidd el ez a valaki én vagyok.
♥                        | www.lovelime.freewb.hu |

Radcliffe azt hitte, hogy Bieber lány

Daniel Radcliffe egy nem régi interjúban elmondta, hogy nem igazán kíséri figyelemmel, hogy éppen ki a legfelkapottabb hollywoodi csillag, így amikor a ’Baby’ című számot meghallotta a rádión, meggyőződése volt, hogy lány énekli.

 

Justin Bieber okos barátnőt akar

Justin Bieber bár még csak 16 éves, már most igen komoly elképzelései vannak arról, hogy milyen barátnőt is szeretne, ha majd arra kerül a sor, hogy megállapodjon.

justin_bieber

Az énekes fiatal, híres, egy csomó csaj - és érett nő! - imádja; azt gondolná az ember, hogy minden ujjára jut valaki, és él, mint hal a vízben. De szerencsére nem ez a helyzet. Lehet, hogy Bieber fiatal, de Hollywood-ot meghazudtolva nem akar cicababa barátnőt.

„Fontos, hogy alapvetően kedves legyen jó humorérzékkel, legyenek szépek a szemei és legyen okos. Mert mi értelme van egy bombajól kinéző barátnőnek, ha nem lehet vele beszélgetni? Nekem az kell, hogy ha elviszem vacsorázni, akkor tudjunk beszélgetni amikor leülünk, és ne csak kukán nézzünk egymásra.
Azt sem szeretem, ha egy lány sok sminket visel és kb. nem is látszik az arca. Sajnos rengeteg olyan csaj van, aki gyönyörű lenne, de mivel nem érzi magát szépnek, felken magára egy tonna sminket.”

Milyen szép gondolatok… csak nehogy őt is beszippantsa a szakma felszínessége és képmutatása. Kár lenne érte. Jár a piros pont.

 

Justin Bieber telefonon zaklatta Miley Cyrust!

Justin Bieber nemrég töltötte a 16-ot, és zsenge életkora a viselkedésén is meglátszik. A gimnazisták régi trükkjével élve telefonbetyárkodásba kezdett - áldozata pedig nem más volt, mint Miley Cyrus.

 

Megnéztük az Eclipse-t ééééés….. tetszett!!!

Gondolom, minden valamire való Alkonyat rajongó legalább harmincszor meg fogja nézni a sorozat legújabb részét, és azt kell mondanom, hogy egyetértek. Persze arra készüljetek fel, hogy szokás szerint vannak eltérések a könyvtől, de általánosságban véve nagyon jól sikerült a film!!! Tessék elmenni minél hamarabb megnézni!!!!

Bella (Kristen Stewart) és Edward (Robert Pattinson)

Hogy őszinte legyek az Újhold után nem sok bizodalmam volt (meg lehet kövezni, de szerintem a második rész nem lett a legjobb), szóval mindenfajta elvárás nélkül ültem be a moziba, de csodák csodájára nagyon-nagyon-nagyon tetszett a film! Nehéz lenne spoilerek nélkül leírni, hogy milyen volt, úgyhogy ha nem akarjátok tudni a sztori részleteit - nem mintha a kismillió klipből már nem lehetne előre elismerni a felét - inkább ne olvassátok tovább a cikket! Viszont ha megöl titeket a kíváncsiság, akkor hajrá!

Összességében véve az eddigi filmek közül szerintem ez maradt a leghűebb a könyvhöz. Természetesen vannak benne plusz jelenetek, és némelyik párbeszéd nem teljesen ugyanazon a helyszínen zajlik, de egyik fontos jelenet sem maradt ki (nem úgy, mint az Alkonyatban a közös ebédszünetek Edward és Bella közt, vagy az Újholdban a hazaút Volterrából), és hihetetlenül jól eltalálta a rendező a sztori hangulatát.

Meglepetésemre a szereplők is többet nyújtottak, mint az eddigi részekben. Kristen Stewart eddig nekem a semmi extra kategóriába tartozott, de most tökéleteset alakított Bellaként, Robert Pattinsont változatlanul meg kell zabálni, és Taylor Lautner mintha maga lenne Jacob Black. Végre a mellékszereplők is többször jelennek meg, és nem csak egy-két mondatot mondanak a két óra alatt alatt. A rendező, David Slade jól döntött, hogy nem Bella köré építette a teljes filmet, hanem hagyta érvényesülni a többieket is, és belerakott olyan jeleneteket, amik a nyomtatott verzióból hiányoznak. Ezek érdekesebbé tették a mozit anélkül, hogy elveszett volna a könyvbéli sztori.

Bella (Kristen Stewart) és Jacob (Taylor Lautner)

Az egyetlen problémám a zenéjével volt. Biztos sokaknak tetszeni fog, de nekem valahogy nem illett oda (nem a könnyűzenei számokról beszélek, hanem a „score” néven futó zenékről). Kicsit olyan volt, mintha egy epikus történelmi alkotás muzsikája lenne. Egyrészről megértem, mert sok benne a harc, meg ugye ott van a nagy szerelem, de nekem abszolút nem ütött. Túlságosan tündérmesés lett tőle az egész (nem mintha egyébként nem az lenne…).

 

Miley Cyrus utálja a vámpírokat

Végre valaki, aki nem nyáladzik a vérszívók után. Miley Cyrus egy nem régi interjúban kijelentette, hogy neki bizony nem jönnek be az élőhalottak.

miley-cyrus-picture

Még szerencse, hogy Miley Cyrus-nak már nincsen Twitter-e, mert egy ilyen kijelentés után ő is ezerrel kapná az utálkozó üzeneteket. A színész-énekesnő elmondta, hogy sem az Alkonyat sem pedig a True Blood nem hozta lázba. Sőt!

„Gyűlölöm a vámpírokat!”

A múlt heti Eclipse premier során a film szereplőitől meg is kérdezték, mi a véleményük Miley utálatáról. Egészen vicces válaszok születtek.

„Nézze meg az Eclipse-et, majd meggondolja magát.”
Robert Pattinson

 

„Nem kell, hogy szeresse a vámpírokat - amíg szereti a vérfarkasokat, addig rendben leszünk.”
Taylor Lautner

 

„Szerintem nem kell meggyőzni senkit sem egy olyan dologról, amikről már van véleményük. Ha nem szereti a vámpírokat, ez van. Kit érdekel?!”
Kristen Stewart

 

„Én se szerettem a vámpírokat, amíg el nem kezdtem írni róluk. Talán majd ő is megszereti, ha 30 lesz, mint én.”
Stephenie Meyer

 

„Én sem feltétlen vagyok óriási vámpír rajongó, de szeretem Stephenie könyveit. Még csak vámpírfogak sincsenek benne.”
Peter Facinelli

 

„Kislány korom óta nagy vámpír fan vagyok. Mileynak talán csak az a baja, hogy túl híresek vagyunk, és elege van abból, hogy mindenhol minket lát.”
Elizabeth Reaser

 

„Csak azért utálja, mert még nem találkozott velem! Én megváltoztatnám a véleményét, az tuti. Megvannak a módszereim.”
Kellan Lutz

 

„Kár, pedig szeretem a számait… Na majd leültetem és megnézetem vele a filmeket!”
Ashley Greene

 

„Kutya pózban attól még szeretheti…”
Alex Meraz

Hmm… Elizabeth Reaser kommentjében lehet valami, bár a No. 1 egyértelműen Alex Meraz.

 

Katy Perry Rihanna sztriptízét akarja - mi lesz ebből?

Az esküvőre készülő vadóc énekesnő elárulta: imádná, ha a karibi pop-pacsirta vetkőzne a lánybúcsúján!

FP_IMAGE_5247335/FP_SET_5244277

Azt persze gyanítjuk, hogy alaptalanok a pletykák, amelyek Rihanna exkluzív sztriptízéről szólnak, Katy mégis rákattant a napok óta a neten terjedő sztorira.

„Fogalmam sincs, hogy tényleg ő nyilatkozta-e, hogy ledobná a textilt a csajbulimon, de ha bevállalná, engem tutira boldoggá tenne! Imádom őt, szerintem nagyon forró csaj! Plusz tök jó ruhái is vannak, úgyhogy igyekeznék, hogy mindet én kapjam el, miközben vetkőzik!”

- nyilatkozta lelkesen. Katy azért is örül az esküvője előtti bulinak, mert ezt kivételesen nem neki kell megszerveznie, kézbentartania, hanem a barátnőinek, így ő felhőtlenül partizhat!

 

\ neon.hu \

 

Szavazás

Milyen az oldalam..??
~nagyon szar..
~elmegy..
~jó..
~nagyon jó..

Asztali nézet